Preloader icon
Wij doen graag uw

Caravan

Gaat u elk jaar met uw vouwwagen of caravan op vakantie? Dan is een check of onderhoudsbeurt belangrijk voor uw veiligheid. Hebt u schade? Laat het herstel dan over aan een specialist. Bij Jaspers Caravan Camper Service Meerkerk bent u aan het juiste adres.

BOVAG Caravan onderhoud

Jaspers Caravan Camperservice onderhoudt uw caravan grondig en goed. Bij onderhoud kunnen we twee dingen voor u betekenen:

BOVAG

Onderstelbeurt

Tijdens een onderstelbeurt controleren wij uw vouwwagen of caravan op alle punten die ervoor zorgen dat u veilig met de wagen kunt rijden en kamperen. Wij komen bij deze beurt dus niet in uw wagen. Wel controleren we op:

Tip: als u in Duitsland gaat kamperen, kan de campingbeheerder vragen naar het logboek van de gaskeuring van uw caravan. In Duitsland moet de gasinstallatie van caravans namelijk elke 2 jaar gekeurd worden. Regelmatig onderhoud is dus niet alleen veilig en verstandig, maar zorgt er ook voor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bovag onderhoud

Onderhoudsbeurt

Tijdens een onderhoudsbeurt nemen we dezelfde punten mee als bij de onderstelbeurt. Daarnaast controleren we een aantal punten ín de caravan, namelijk:

Wij doen graag uw

Caravan schadeherstel

Onze specialisten handelen uw schade volledig binnen ons eigen bedrijf af. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en regelen de financiële afwikkeling rechtstreeks met uw verzekeraar. Meestal geldt er geen eigen risico voor het verhelpen van de schade.

U kunt bij ons terecht voor:

Caravan schade

Wandschades Profile Repair

Vroeger was het herstellen van kleine tot middelgrote schades aan de gladde of geprofileerde wanden van een caravan tijdrovend en duur, maar dat is verleden tijd. Bij Jaspers Caravan Camper Service herstellen we kleinere beschadigingen, gaatjes en diepe krassen nu perfect, betaalbaar én onder garantie met Profile Repair zonder de hele wandplaat te vervangen. Het resultaat is beter én goedkoper. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over Profile Repair.

Het Re-Part systeem

Het Re-Part systeem is ontwikkeld als alternatief voor het vervangen van complete gladde aluminium wand- of dakpanelen. De manier van verlijmen en uitharden is daarbij cruciaal. Re-Part is gepatenteerd en voldoet aan strenge eisen voor schok- en trilbestendigheid, krachtbelasting en extreme temperaturen. Op Re-Part wordt 10 jaar garantie geboden. Re-Part mag alleen door gecertificeerde Re-Camp-totaalherstellers worden toegepast.

Hagelschade

Hebt u te maken gehad met een hagelbui en is uw caravan flink beschadigd geraakt? Als u ons de hagelschade laat herstellen, kunnen wij als dat technisch mogelijk is zonder meerprijs een hagelbestendig(er) dakplaat monteren. We helpen u graag.

Heeft u vragen over onze diensten?

Wij helpen u graag!