Preloader icon
Wij doen graag uw

Camper

Hebt u schade aan uw camper? Laat het herstel dan over aan een specialist. Bij Jaspers Caravan Camper Service Meerkerk bent u aan het juiste adres. Ook voor de APK, een veiligheidscheck of een onderhoudsbeurt.

APK

Tijdens de verplichte Algemene Periodieke Keuring, de APK, beoordeelt een van onze keurmeesters uw camper op verkeersveiligheid, milieuaspecten en de registratie.

Tip 1:
Is uw camper al eerder gekeurd? Dan vindt u de vervaldatum van de APK op het laatste keuringsrapport of op de website van de RDW. U vindt op die website ook een handig schema waarin u terugvindt wanneer uw camper voor het eerst gekeurd moet worden.

Onderhoud

Tip 2:
Laat u uw camper tot twee maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum keuren, dan wordt de oude vervaldatum met één of twee jaar verlengd. Laat u uw camper meer dan twee maanden voor de oorspronkelijke APK-vervaldatum keuren, dan krijgt u een nieuwe APK-vervaldatum.

Wij doen graag uw

BOVAG Camperonderhoud

Kiest u voor onderhoud van uw camper via Jaspers Caravan Camper Service? Dan maken we altijd duidelijke afspraken met u over de prijs en de tijdsduur van het onderhoud. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

We helpen u graag met:

Tip:
Als u in Duitsland gaat kamperen, kan de campingbeheerder vragen naar het logboek van de gaskeuring van uw camper. In Duitsland moet de gasinstallatie van campers namelijk elke 2 jaar gekeurd worden. Regelmatig onderhoud is dus niet alleen veilig en verstandig, maar zorgt er ook voor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

BOVAG
Wij doen graag uw

Camper schadeherstel

Onze specialisten handelen uw schade volledig binnen ons eigen bedrijf af. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en regelen de financiële afwikkeling rechtstreeks met uw verzekeraar. Meestal geldt er geen eigen risico voor het verhelpen van de schade.

U kunt bij ons terecht voor:

Wandschades Profile Repair

Vroeger was het herstellen van kleine tot middelgrote schades aan de gladde of geprofileerde wanden van een camper tijdrovend en duur, maar dat is verleden tijd. Bij Jaspers Caravan Camper Service herstellen we kleinere beschadigingen, gaatjes en diepe krassen nu perfect, betaalbaar én onder garantie met Profile Repair zonder de hele wandplaat te vervangen. Het resultaat is beter én goedkoper. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over Profile Repair.

Het Re-Part systeem

Het Re-Part systeem is ontwikkeld als alternatief voor het vervangen van complete gladde aluminium wand- of dakpanelen. De manier van verlijmen en uitharden is daarbij cruciaal. Re-Part is gepatenteerd en voldoet aan strenge eisen voor schok- en trilbestendigheid, krachtbelasting en extreme temperaturen. Op Re-Part wordt 10 jaar garantie geboden. Re-Part mag alleen door gecertificeerde Re-Camp-totaalherstellers worden toegepast.

Hagelschade

Hebt u te maken gehad met een hagelbui en is uw camper flink beschadigd geraakt? Als u ons de hagelschade laat herstellen, kunnen wij als dat technisch mogelijk is zonder meerprijs een hagelbestendig(er) dakplaat monteren. We helpen u graag.

Heeft u vragen over onze diensten?

Wij helpen u graag!