Recamp

Heeft u schade aan uw camper of caravan en bent u verzekerd bij een aangesloten verzekeraar? RE-CAMP neemt vanaf het eerste moment de zorg op zich en regelt met één aanspreekpunt de complete afhandeling van uw schade, ook naar de aangesloten verzekeraar toe.

RE-CAMP heeft een landelijk dekkend netwerk samengesteld van zorgvuldig geselecteerde topspecialisten in camper en caravan schadeherstel. U hoeft daarom niet ver van huis om erop te kunnen vertrouwen dat uw beschadigde camper of caravan de best denkbare aandacht krijgt.

 

Het repareren van campers en caravans is door de aard van de materialen en de constructies een vak apart. Voor alle mogelijke schade is bij RE-CAMP de actuele deskundigheid in huis. Elke schade wordt gerepareerd en afgewikkeld door gecertificeerde experts die zich specifiek op dit terrein hebben bekwaamd en borg staan voor de beste en meest efficiënte aanpak. Door het toepassen van de beste materialen en reparatietechnieken geven wij maar liefst 10 jaar garantie op de schadeherstelwerkzaamheden!

Wij doen onder andereLogo_recamp
• Herstel van geprofileerde wanden en gladde beplating
• Compleet spuitwerk
• Kunststofreparaties
• Monteren van hagelwerende daken
• Repareren en vervangen van alle mogelijke ruiten.
• Herstel aan meubelwerk en interieur, waaronder aanrechtbladen, vinylvloeren en houtreparaties

Het enthousiasme en betrokkenheid van de RE-CAMP schadeherstellers
Kenmerk van de RE-CAMP schadeherstellers is de betrokkenheid bij het vak en het enthousiasme om dit specialisme de plaats te geven die het verdient. De caravan en camper als het mobiele tweede huis zijn te belangrijk om als bijzaak te beschouwen. Geen bijzaak maar hoofdzaak, en het is nu tijd voor een organisatie met hart voor die zaak.

 

Samenwerkende verzekeringsmaatschappijen

logo-camperverzekerd

NKC-logo_500x519